Ajutați-l pe Leo Iorga ! Postul de televiziune TVR1 lansează o campanie pentru Leo Iorga !

Data publicare: Marti, 13 Iunie, 2017 Total: 4102 accesari

Ajutați-l pe Leo Iorga ! Postul de televiziune TVR1 lansează o campanie pentru Leo Iorga ! ARAD. Postul de televiziune TVR 1 lansează campania "Împreună pentru Leo Iorga", miercuri 14 iunie. AFLĂ mai multe detalii !

TVR1 lansează campania "Împreună pentru Leo Iorga", miercuri, 14 iunie, când anumite emisiuni din grila de programe vor fi dedicate solistului.

Leo Iorga s-a născut pe data de 2 decembrie 1964 la Arad. Întreaga lui viață și-a dedicat-o muzicii, însă, acum, solistul se luptă cu cea mai cruntă boală : cancerul. 


Leo Iorga a plătit zeci de mii de euro pe operații și tratamente, din banii câștigați din concerte. El este un luptător, și iubește mult viața și muzica, care este pentru el, cea mai de preț .

Campania de strângere de fonduri, este pentru a-l ajuta pe Leo Iorga să-și poată plăti în continuare tratamentele, în speranța că se va vindeca și ne va încânta , mulți ani de acum încolo, la concertele susținute de el. 

De aceea, TVR1 întinde o mână de ajutor și lansează această campanie, iar miercuri 14 iunie, este ziua dedicată lui. Toți cei care doresc să-l ajute, o pot face luând legătura și cu soția lui, la numărul de telefon : 0730.423.918