A pierdut lupta cu viața ! Băiețelul de 7 ani care a stat sub apă zeci de secunde, fără ca nimeni să nu observe, a murit !

Data publicare: Luni, 12 Iunie, 2017 Total: 1297 accesari

A pierdut lupta cu viața ! Băiețelul de 7 ani care a stat sub apă zeci de secunde, fără ca nimeni să nu observe, a murit ! ARAD. Vineri 9 iunie, inima băiețelului care a stat zeci de secunde sub apă, la Ștrandul Neptun, a încetat să mai bată !

Vă amintim că Luni 5 iunie, după masa, la Ștrandul Neptun a avut loc evenimentul nefericit, care urma să devină o adevărată tragedie. Un copil de numai 7 ani a rămas sub apa bazinului mare, după ce s-a dat pe tobogan. Se pare că băiatul a fost împins de cineva. 

Copilul a stat sub apă preț de câteva secunde, fără ca nimeni să observe aceat lucru. Din nefericire, copilul a murit vineri 9 iunie, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Luis Țurcanu" , unde a fost transferat miercuri 7 iunie, în comă de gradul III. 

Părinții copilului sunt distruși, iar apropiaților nu le vine să creadă că această întâmplare nefericită a fost urmată de un final tragic, in ciuda speranțelor că acest copilaș își va reveni. 

Toți părinții sunt rugați să-și supravegheze copiii când sunt la ștrand, deoarece, o simplă joacă de copii, se poate transforma oricând într-o tragedie !