“Cupa Rally” la Transport-Arad 2017 (Galerie FOTO)

Data publicare: Luni, 12 Iunie, 2017 Total: 4449 accesari

“Cupa Rally” la Transport-Arad 2017 (Galerie FOTO)

Dumincă, 11 iunie, de la ora 11 s-a desfasurat un interesant concurs de îndemanare automobilistică pe pista din incinta Complexului Expo-Arad. Evenimentul a fost organizat odată cu Târgul International: “Transport-AR 2017”.

    
Concursul de îndemanare a conducerii automobilului în regim de viteza, contra-cronometru, a constat în două manşe a câte trei parcurgeri a traselui de la start, printe şicane, până la linia de stop-sosire.

    
Prima manţă a raliului la clasa A2, a fost dominată de către arădeanul Ardelean Andrei (nr.concurs afisat fiind 52). Victoria s-a definitivat în cea de-a doua manşă, când Andrei Ardelean a câştigat locul 1, la 15 secunde în faţa locului 2, ocupat de concurentul Cotosman Cristian (nr.concurs 10), locul 3 revenindu-i lui Molnar Zoltan Leonard (nr.concurs 8).

   
Cu sufletul la gură a fost urmarită evolutia lui Nicoară Radu, care împreună cu “Bătrâna-Doamnă Dacia 1300”, a avut o prestaţie aplaudată de cunoscatori şi de nostalgicii auto.

   
La clasa A3 (Clasa “greilor”), podiumul a fost următorul: loc1:Nemeti Petty (nr.concurs 13), loc 2: Uram Andrei (nr.concurs 37), loc 3: Ardelean Andrei (singurul arădean înscris la aceasta clasa).

    
Echipa arădeana BMW FANATICS Arad, ne-a încântat prin evolutia curajoasă a celor 12 piloţi care atât în manşele de Raliu cât şi manşa de DRIFT, au realizat un show urmărit şi aplaudat de zecile de spectatori prezenţi “cu mic-cu mare”.    Arădeanul Andrei Ardelean ( echipa BMW FANATICS Arad), va reprezenta Aradul la Campionatul Rally Sprint 2017 care se va desfăsura sâmbăta viitoare la Periam-Timis.

 

A consemnat & Foto : Viorel Musca