VIDEO ȘOCANT ! Elevă bătută și umilită în ultimul hal, de alte colege ! (Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional )

Data publicare: Duminica, 11 Iunie, 2017 Total: 3455 accesari

VIDEO ȘOCANT ! Elevă bătută și umilită în ultimul hal, de alte colege ! (Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional ) Bătută, lovită cu putere în stomac, umilită, o elevă a trecut prin clipe de groază ! AFLĂ mai multe detalii !

O elevă a fost bătută cu bestialitate, de alte două colege ale sale. După ce au plesnit-o peate față, au lovit-o puternic cu genunchii în stomac. Eleva umilită, nici nu îndrăznea să spună ceva, căci, cele două bătăușe o plesneau peate față.

Cel mai îngrozitor a fost și faptul că au pus-o să îngenuncheze în fața bătăușelor, apoi să le pupe mâna. Cutremurător este faptul că în filmulețul care prezintă momentele de cruzime și umilință prin care a trecut eleva bătută, se aud și alte voci ale unor elevi. Aceștia au fost martori la scena bătăii, care a avut loc la Ploiești, dar n-au intervenit deloc, ba chiar se amuzau.

ÎNGRIJORĂTOR este faptul că tot mai des se întâmplă asemenea fapte, cu elevi din școlile din România. Filmarea a fost făcută de o altă elevă, colegă cu victima și postată pe Facebook. Victima are 14 ani, iar una dintre agresoare, care a și fost identificată de polițiști, are 15 ani.

Polițiștii ploieșteni au deschis dosar de cercetare pentru loviri sau alte violențe, pe numele celor două agresoare.