Concurs impresionant, plin de muzică, armonie și culoare la Grădinița Piticot din Arad ! Vezi GALERIE FOTO

Data publicare: Vineri, 09 Iunie, 2017 Total: 2177 accesari

Concurs impresionant, plin de muzică, armonie și culoare la Grădinița Piticot din Arad ! Vezi GALERIE FOTO ARAD. Săptămâna aceasta, la Grădinița P.P. "Piticot" din Arad a avut loc un Concurs de creație, absolut impresionant, coordonat de către director prof. RĂȘINAR MONICA, și care s-a aflat la cea de-a II-a Ediție în acest an. VEZI GALERIE FOTO !

Concursul de creație s-a desfășurat pe trei secțiuni : pictură, desen, colaje, dansuri eco și cântece eco. Concursul a fost sprijinit de Casa Corpului Didactic Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Agenția pentru Protecția Mediului Arad și Centrul Cultural Județean Arad. 

"La concurs au participat copii din județul și municipiul Arad, cât și din țară. Lucrările prezentate de aceștia au fost foarte creative, respectând tematica concursului, natura regăsindu-se într-o paletă de culori și forme deosebite. Doresc să mulțumim și să felicităm pe această cale, pe toți participanții concursului" precizează doamna director prof. Rășinar Monica, pentru Ghidul Arădean. 

Secțiunile dans și cântece au încântat juriul , copiii și părinții prezenți, atât prin costumele originale, cât și prin ritm și culoare, arătând încă o dată, că cei mici iubesc și sunt adevărați prieteni ai naturii.