Sergiu Bîlcea a verificat lucrările străzilor din Arad

Data publicare: Vineri, 09 Iunie, 2017 Total: 1409 accesari

Sergiu Bîlcea a verificat lucrările străzilor din Arad

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea, a verificat la faţa locului modul în care se lucrează la străzile din Arad.


“Arădenii trebuie să ştie că administraţia locală îşi propune să reabiliteze 100 de străzi. Sunt interesat de investiţiile din Arad. Atât în calitate de vicepreşedinte al CJA cât şi ca lider politic la organizaţia municipală PNL, am un parteneriat corect cu administraţia locală şi cu primarul Gheorghe Falcă. Înţeleg prin asta că trebuie să mă implic direct, să fiu în contact cu cetăţenii, cu administraţia, să discut cu constructorii despre programarea şi stadiul lucrărilor.


Astăzi am fost pe strada Bihorului, cetăţenii au întrebat când se asfaltează porţiunea de sub podul spre Grădişte, care părea uitată. Nu este uitată, va fi asfaltată săptămâna viitoare. Tot săptămâna viitoare va fi finalizată o stradă intens circulată, Mihai Eminescu. Îi rog pe şoferi să aibă înţelegere faţă de disconfortul pe termen scurt, pentru a avea această stradă refăcută foarte bine. Se lucrează în Micălaca, pe străzile Lalelelor şi Luncii. De altfel, în Micălaca au fost deja reabilitate o serie de străzi, D
osoftei, Viorelelor, Lermontov, Păstorului, Fabius, Rinului, Bujor, Maximilian şi Liliac.


Am constatat că se munceşte şi că oamenii sunt mulţumiţi, mai ales acolo unde lucrările au fost deja finalizate şi au scăpat de neplăcerile temporare inerente unui şantier. Evident că orice se face este perfectibil şi îi încurajez pe cei care au întrebări, nelămuriri, nemulţumiri să ne contacteze cu încredere pentru a discuta. În perioada următoare, prezenţa mea acolo unde se fac investiţii în Arad va deveni o obişnuinţă”
, a declarat Sergiu Bîlcea.