UTA – Chindia Targoviste 2 – 2, urmează barajul!

Data publicare: Sambata, 03 Iunie, 2017 Total: 3847 accesari

UTA – Chindia Targoviste 2 – 2, urmează barajul!

Formații oficiale:

 

UTA: Barna – Polgar, Adili, Copaci, Burlă – Strătilă, Tănase, Copil, Muntean – Ad. Petre, Piccioni. Rezerve: Miron – Gligor, Chindriș, Vlad, Covaci, Vîlceanu, Curtuiuș.

 

Chindia: Căbuz – Martac, Ispas, Vătavu, Dumitrașcu – Stoica, Honciu, L. Mihai, Pătru – Neguț, Cherchez. Rezerve: Mieilă – Parghel, Pencea, Grigore, Nisipeanu, Șerban, Ioniță.

 

Conform așteptărilor, Laurențiu Roșu i-a menajat pe unii dintre „senatorii de drept” în partida fără miză cu Chindia Târgoviște, ultima a sezonului în sezonul 2016-2017 a Ligii a 2-a. A ieșit un rezultat de egalitate cu goluri, cu plusuri și minusuri, un meci ce nu schimbă prea mult datele problemei de la barajul de menținere/promovare indiferent de adversarul întâlnit.

Antrenorul utist s-a declarat destul de satisfăcut de prestația echipei sale, explicându-și și alegerile făcute la nivel de echipă.

 „După cum ați văzut, de la început am încercat să menajăm unii jucători care aveau cele mai multe minute disputate în acest campionat: Miron, Gligor, Chindriș și Curtuiuș. Sunt mulțumit de cei care au evoluat azi, am reușit să facem un meci bun. Am avut foarte multe momente în care ne-am creat ocazii, am combinat, am pasat. În prima repriză, am făcut unele greșeli și am primit un gol, iar în a doua, în afară de gol și bara de pe final, din lovitură liberă, nu am avut probleme pe faza defensivă. În general, sunt mulțumit pentru că a trebuit să improvizez. L-am introdus pe Tănase fundaș central, în locul lui Manea, care este accidentat și nu aveam alte soluții acolo.


Adili avea cartonaș galben și doream să-l menajez și pe el. Polgar nu a jucat din ianuarie și i-a fost greu, s-a văzut pe final că avea cârcei. În rest, am făcut un meci bun, îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, pentru a încheia campionatul cu o victorie. Dar, repet, evoluția jucătorilor a fost foarte bună, nu e ușor să joci în luna iunie, de la ora 14…”,
 a declarat Laurențiu Roșu la finalul disputei cu târgoviștenii.

Utiștii nu au aflat nici până acum datele de disputare ale celor două partide de baraj. În principiu, ar fi vorba despre 11 și 14 iunie, însă antrenorul arădenilor a declarat că: „La baraj, ne-ar conveni să jucăm al doilea meci acasă”.


FOTO: Viorel Muscă