Porți Deschise la IPJ Arad ! Preșcolarii de la Bambi au fost "polițiști" pentru câteva clipe !

Data publicare: Miercuri, 31 Mai, 2017 Total: 7100 accesari

Porți Deschise la IPJ Arad ! Preșcolarii de la Bambi au fost "polițiști" pentru câteva clipe ! ARAD. Miercuri dimineața, în curtea IPJ-ului Arad au pornit sirenele pentru toți vizitatorii , care au pășit în curte, de Ziua Porților Deschise ! VEZI GALERIE FOTO

În holul IPJ-ului Arad, polițistele Lorena Radu și Claudia Iuga i-au primit cu brațele deschise pe copiii de la Grădinița Bambi din Arad, care au fost în vizită, cu ocazia Porților Deshise, în cistea Zilei Copiilor, care se sărbătorește mâine, 1 iunie.

Copiii au observat și le-au si ținut în mână, armele pe care polițiștii le au în dotare, dar au și urcat în autospeciala polițistilor, cu care ei merg la intervenții. Copiilor le-au fost prezentate și trusele polițiștilor de la criminalistică. 

Copiii au fost tare încântați de această vizită, care a fost un cadou de 1 iunie, iar oameni minunați la suflet, precum polițistele Claudia Iuga și Lorena Radu care sunt mereu cu zâmbetul pe buze, i-a făcut pe copii să îndrăgească și mai mult  această meserie.