Gala ANIMED, la a II-a ediție ! Gală caritabilă, cu strângere de fonduri pentru sterilizarea și îngrijirea animalelor fără stapân

Data publicare: Miercuri, 31 Mai, 2017 Total: 1512 accesari

Gala ANIMED, la a II-a ediție ! Gală caritabilă, cu strângere de fonduri pentru sterilizarea și îngrijirea animalelor fără stapân

Prima GALĂ PENTRU PROTECŢIA ANIMALELOR din România a ajuns, anul acesta, la a II-a ediție. Gala ANIMED a avut loc la finele săptămânii trecute și a început cu o scurtă prezentare a activităţii asociaţiei care, de 16 ani încoace, derulează acţiuni de protecţie a animalelor.

Zeci de iubitori de animale, din municipiu și județ, au avut parte de o seară cu muzică, dans, tombolă cu premii, de la vouchere la sala de sport și dans, produse de îngrijire a animalelor, la accesorii pentru biciclete.

Un tânăr arădean, care a direcţionat către Animed 2% din impozitul pe venitul din salariul plătit, anul trecut, a câștigat un televizor, prin tragere la sorţi.

Organizatorii i-au avut alături şi la această ediţie pe DJ Marius, Şcoala de dans Royal Steps și interpreta Alexandra Vasiu, care i-a încântat pe cei prezenți cu melodii de suflet şi care a oferit, pentru licitaţie, tablouri, creaţie proprie. O cabină de fotografii selfie le-a stat la dispoziție celor care iubesc amintirile frumoase.

Fondurile strânse susţin programele asociaţiei Animed Arad, de sterilizare și îngrijire a pisicilor și câinilor comunitari, care apoi se oferă spre adopție. Asociaţia  caritabilă, neguvernamentală, ANIMED ARAD are ca scop reducerea numărul de câini şi de pisici nedorite. De asemenea, asociaţia asigură asistenţa medicală a animalelor bolnave, accidentate şi maltratate. Fiind o organizație caritabilă, ANIMED se bazează numai pe donații, produse, bani și servicii. 

,,Le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelului nostru și se implică în susținerea programelor asociației. Cu sprijinul lor, anul trecut, am sterilizat aproape o mie de animale, iar anul acesta avem, déjà peste patru sute. De la asociația noastră au fost adoptate anul trecut, o sută de animale, iar în cei 16 ani de activitate, peste două mii de câini și pisici. În toți acești ani, peste patru mii de animale au beneficiat de asistență medicală din partea noastră,, - precizează Claudiu Iosim, președintele asociației ANIMED ARAD.