"Veronica la noi în grădiniță" este filmul de mediu metraj, care va avea premiera marți 30 mai la Cinema Arta !

Data publicare: Luni, 29 Mai, 2017 Total: 2256 accesari

"Veronica la noi în grădiniță" este filmul de mediu metraj, care va avea premiera marți 30 mai la Cinema Arta ! ARAD. Marți 30 mai a.c. începând cu orele 17:00, la Cinema Arta are loc premiera filmului de mediu metraj, "Veronica la noi în grădiniță". Protagoniștii acestui film care se anunță a fi nemaipomenit, îi are ca actori pe nimeni alții, decât preșcolarii Grădiniței "Bambi" din Arad.

Cunoscuta și îndrăgita actriță Giorgiana Elena Popan a ținut în acest an școlar, cursuri de actorie la Grădinița Bambi din Arad, unde a descoperit adevărate talente. Acești copii minunați și talentați au pregătit împreună cu "Giorgi", așa cum o alintă ei, un film de mediu metraj, care poartă titlul renumitului film ai anilor 1972, "Veronica" .

În rolul principal, Veronica este jucat în acest film, de o fetiță care seamănă izbitor cu actrița Lulu Mihăescu, cea care a jucat în rolul din filmul îndrăgit "Veronica". 

Preșcolarii de la Bambi au dovedit pe lângă faptul că sunt copii talentați, și niște adevărați prieteni, uniți, care au făcut posibilă această mare realizare pentru orașul Arad : un film, ai cărui actori sunt copii de grădiniță. 

Toți arădenii sunt așteptați să vizionați acest film minunat, MARȚI 30 MAI, începând cu orele 17:00 la Cinema Arta, strada Vasile Alecsandri nr. 2, INTRAREA va fi donație către un caz umanitar (fiecare va dona cât dorește).