UTA şi-a scos la vânzare golgheterul

Data publicare: Luni, 29 Mai, 2017 Total: 4343 accesari

UTA şi-a scos la vânzare golgheterul

Deşi are gânduri de promovare, UTA a stabilit preţul pentru cel mai eficient jucător al său, este vorba de golgeterul A. Petre, cel care are adunate în dreptul său 26 de goluri în campionatul ligii a 2-a.

 

Interesul FCSB pentru unul dintre cei mai buni marcatori din campionatul Ligii 2 a reapărut în aceste zile, odată cu finalul sezonului Ligii 1 şi cu demararea campaniei de transferuri a vicecampioanei României. Gigi Becali a dezvăluit că ziua de luni poate fi decisivă pentru unele transferuri pregătite de gruparea pe care o finanţează. Se poartă negocieri cu Budescu pentru mutarea de la Astra sub comanda lui Nicolae Dică, pe listă mai sunt Ciprian Deac, Olimpiu Moruţan, cât şi Adrian Petre, golgheterul echipei UTA.

„Astăzi e o zi importantă pentru câteva transferuri. Avem discuţii, e posibil să şi luăm nişte hotărâri. E posibil să facem mult sau să nu facem nimic”, a spus Becali, la Sport.ro.

 

UTA ar fi cerut  pentru Adrian Petre 600.000 de euro, sumă însă considerată prea mare pentru un jucător din Liga 2.

 

Deac este o ţintă, dar a semnat cu CFR şi acum îl putem lua doar dacă ne înţelegem cu CFR. Ne interesează şi Moruţan, dar el e un jucător de viitor. Dacă l-aş cumpăra, l-aş lăsa acolo (n.r. – la FC Botoşani) să mai joace un an. UTA a cerut 600.000 de euro pe Adrian Petre şi am spus că este prea mult pentru un jucător de liga a doua. El a marcat un gol în finala asta din weekend (n.r. – finala Cupei României la Under 19, UTA – Viitorul 1-1, 3-5 penalty-uri), dar nu e aşa relevant. Totuşi, arată că e marcator”, a mai spus finanţatorul vicecampioanei.