Turiștii au ales Băile Felix , pentru mini-vacanța care se apropie ! AFLĂ ce altă destinație este în topul preferințelor !

Data publicare: Duminica, 28 Mai, 2017 Total: 4874 accesari

Turiștii au ales Băile Felix , pentru mini-vacanța care se apropie ! AFLĂ ce altă destinație este în topul preferințelor ! Hotelierii din stațiunea din Băile Felix spun că aproape toate locurile sunt ocupate la hotelurile de top ! AFLĂ ce surprize au pregătit pentru turiști !

Mini-vacanța de 1 iunie se apropie,iar operatorii din Băile Felix spun că la hotelurile de top nu mai au niciun loc liber. Unul dintre hoteluri îi așteaptă pe turiști cu SPA, pișcine și un aqua park. 



Cei care doresc să întâmpine anotimpul vara, pot petrece de 1 iunie pe litoral. Aici, pentru un sejur de 3 nopți, o persoană va scoate din buzunar aproximativ 155 de lei. Sunt hoteluri care oferă gratuitate la cazare, copiilor sub 12 ani, drept cadou de 1 iunie. Asta nu este tot. La pachetele cu pensiune completă, plătită de părinți, copiii primesc GRATUIT cele 3 mese.




Dacă n-ați ales niciuna dintre aceste locații, este bună și o ieșire la iarbă verde cu familia, sau la Ștrandul Neptun, care îi asteaptă pe toți cu apa caldă din bazine, unde sigur distracția nu va lipsi.