Juniorii “Bătrânei Doamne” U19 au pierdut finala Cupei României

Data publicare: Duminica, 28 Mai, 2017 Total: 3326 accesari

Juniorii  “Bătrânei Doamne”  U19 au pierdut finala Cupei României

UTA a pierdut finala Cupei României la fotbal (juniori under 19), cei de la Viitorul Constanța au intrat în posesia trofeului. Doar un an de zile a stat Cupa României în vitrina UTA-ei. 

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, cei care au deschis scorul, au fost constănţenii prim Mara, Petre reuşind să aducă egalitatea pe tabela de marcaj după doar 5 minute de la primirea golului din minutul 8.

 

După scurgerea celor 90 de minute regulamentare s-a trecut direct la executarea seriilor de lovituri de la 11 metri, la finalul cărora, scorul final înscris pe tabela de marcaj a fost de 6-4 (1-1) în favoarea celor de la Viitorul Constanța.

 

Regretul e că arădenii nu au putut ține ritmul din prima repriză și după pauză, iar Cristian Păcurar știe și de ce.


„Nu am avut prospețime, sau cel puțin nu la nivelul adversarilor de azi. Terminăm un sezon foarte solicitant, cu jucătorii noștri luptând pe 4-5 fronturi, campionat și cupă la juniori, Liga 2-a și Liga 3-a, ba chiar și Liga 4-a unii dintre ei. Chiar și domnul Burleanu știa despre toate astea, iar la festivitatea de premiere ne-a și spus zâmbind vorba cu alergatul după mai mulți iepuri. Sigur, nu ți-este totuna când pierzi o finală, un trofeu, dar, ajungând la penalty-uri, era clar că se poate întâmpla orice. Eu și colegii mei din staff suntem mulțumiți de băieți, chiar îi felicităm și pentru jocul de azi. Să nu uităm că am jucat cu echipa ce a participat în acest sezon în Youth League și, zic eu, ne-am ridicat la nivelul ei”, a menționat Păcurar, care conduce destinele UTA-ei Under 19.

 

La finalul meciului, A.Petre a primit din partea Federației titlul de cel mai bun jucător al finalei. 

 

„Aș fi preferat să câștigăm Cupa, ca echipă, așa nu am de ce să mă bucur prea mult. E doar o mică satisfacție, satisfacția faptului că oamenii de fotbal din Federație m-au văzut drept cel mai bun,. Îmi dă puțină încredere în plus, un imbold să continui pe aceeași linie”, a spus A.Petre după meci.



 

UTA: Mara, Mureșan – Iuga, Copaci, D. Lazăr, Dinculescu, Jorza, Tănase, G. Pop, Costin, Stahl, Adi Petre, Rogojan, Brănișteanu, Mandache, Iova, Vasile și Țurcanu.