Demo Metal, târgul dedicat industriei prelucrării metalelor, şi-a deschis porţile la EXPO Arad

Data publicare: Joi, 25 Mai, 2017 Total: 2104 accesari

Demo Metal, târgul dedicat industriei prelucrării metalelor, şi-a deschis porţile la EXPO Arad

Conform organizatorilor, Demo Metal este barometrul tehnologiei şi tendinţelor în domeniul industriei prelucrării metalelor, cel mai important sector suport pentru industrii precum AUTO, AERO, CONSTRUCŢII DE MAŞINI sau ENERGETICĂ. Demo Metal  este unul dintre cele mai mari târguri internaţionale din România dedicate industriei prelucrării metalelor.

 

Cu peste 90 de companii, mari branduri internaţionale, dar şi companii locale, care acoperă întreaga gama de echipamente şi tehnologii dedicată industriei de prelucrare a metalului, Demo Metal Vest se anunţă a fi un eveniment de exceptie. Atât companiile expozante, cât şi organzatorii au pregătit pentru vizitatori surprize inedite, în premieră pentru România.Evenmentul reuneşte personalităţi din mediul de business, precum şi oficialităţi din Arad, Timişoara şi Oradea. 

 

Unul dintre cei mai apreciaţi roboţi colaborativi este prezentat, în premieră naţională,  la prima ediţie a Demo Metal Vest, care are loc la expo Arad  în perioada 24 - 27 mai, fiind un târg dedicat industriei prelucării metalelor.

 

Roboţii ajută la creşterea productivităţii, iar intrarea cât mai puternică a roboţilor în industrie nu este un pericol pentru locurile de muncă ale oamenilor, ci dimpotrivă, iar roboţii prezentaţi sunt colegii oamenilor, consideră organizatorii.

 

Organizarea târgului la Arad este extrem de importantă. Pe lângă conexiuni rutiere bune cu tot vestul şi centrul ţării, Aradul are o economie bine dezvoltată. Şomajul mic e bun pentru politicieni, dar nu şi pentru investitori.

 

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi mediul de antreprenoriat, Alexandru Petrescu, care era aşteptat la deschiderea  primei ediţii a Demo Metal Vest nu a mai ajuns la eveniment, organizatorii neputând explica absenţa invitatului special anunţat cu câteva zile înainte. Şi aceştia s-au arătat suprinşi de absenţa ministrului, care şi-ar fi contramandat vizita cu câteva minute înainte de conferinţa de presă.