Accident grav pe Autostrada Timisoara Lugoj! 7 oameni au scapat cu viata miraculos

Data publicare: Marti, 23 Mai, 2017 Total: 2834 accesari

Accident grav pe Autostrada Timisoara Lugoj! 7 oameni au scapat cu viata miraculos

Un grav accident a avut loc marţi dimineaţa  pe Autostrada A1, între Timisoara – Lugoj. A fost activat plaul rosu de interventie. Doua microbuze s-au izbit violent. 7 oameni, intre care un copil, au scapat ca prin minune teferi si nevatamati.

 

"S-a activat parțial planul roșu de intervenție, fiind alertate mai multe echipaje medicale și spitalele din zonă care dispun de primiri urgențe. La fața locului au fost trimise 3 autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru victime multiple, 1 spital mobil, 3 ambulanțe SMURD și 2 echipaje medicale SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Bogdan Mutu.

 

Un microbuz cu numere de Bulgaria, în care se aflau cei 7 pasageri, se îndrepta spre Timişoara, având ataşată o platformă pe care transporta un alt microbuz.





La un moment dat maşina a facut o explozie la una din roţi, a trepidat pe şosea, iar încărcătura a intrat în balans, astfel ca microbuzul transportat s-a răsturnat peste celalalt.

 

Spre locul accidentului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o descarcerare grea, doua autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulante SMURD, doua echipaje medicale SAJ si elicopterul SMURD.

 

Sursa: opiniatimisoarei.ro
Foto: opiniatimisoarei.ro