Cu toţii la Timişoara, duminică de la ora 19.00 : ACS POLI – UTA ! (FOTO/Video)

Data publicare: Vineri, 19 Mai, 2017 Total: 4395 accesari

Cu toţii la Timişoara, duminică de la ora 19.00 : ACS POLI – UTA ! (FOTO/Video)

Duminică de la ora 19.00,  UTA va juca la Timișoara cu gândul să întărească tot ce-a construit în acest an competițional.

”Știm cu toții cât de important e acest joc pentru puncte, pentru suporteri, pentru tot ce înseamnă Arad, pentru tot ce înseamnă UTA. Ar fi frumos să câștigăm, ne-am menține pe locul 2 și vom avea șanse mari la promovare. E clar că Sepsi e favorită la poziția secundă, are un meci în plus de jucat. Dar noi abordăm fiecare meci în parte la victorie și vedem la final ce se va întâmpla. Duminică avem un avantaj, pot veni mulți suporteri de la Arad, ne vor susține, ne vor încuraja și sper să le oferim victorie”, a punctat Laurențiu Roșu. Din lot vor lipsi Rici Filaret (accidentat până la finalul campionatului) şi Mitruţ Copil (cumul de cartonase galbene). Costin va juca la Under 19 dar Copaci si Tănase vor face parte din lotul care va înfrunta Poli Timişoara.



Căpitanul Alin Gligor: ”Jucăm împotriva unei echipe rămasă fără obiectiv, dar noi trebuie să rămânem conectaţi pentru victorie, va fi un adevarat derby al vestului. În 2012, am câstigat după 12 ani, sperăm să repetăm Victoria şi în 2017. Suntem conştienţi de importanţa meciului dar, personal, am 5 meciuri jucate împotriva timişorenilor din care în 3 am caştigat.”



Mijlocasul Marius Chindris: ”în 2012 am fost pe banca de rezerve, la revenirea dupa o accidentare, ştim că ne asteaptă o atitudine ostilă din partea susţinătorilor timişorenilor, dar este un derby pe care trebuie să-l câştigăm neaparat, vom avea susţinerea suporterilor arădeni.”



Înregistrare conferinţei de presă este redată în materialul video.



 

A consemnat & Foto: Viorel Musca


Conferinţă presă partea I



Conferinţă presă partea II
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tSy1K1520RQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>