Cheloo, solistul trupei Paraziţii, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Data publicare: Joi, 18 Mai, 2017 Total: 3206 accesari

Cheloo, solistul trupei Paraziţii,  condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Cătălin Ştefan Ion (Cheloo), solistul trupei Paraziţii, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru deţinere şi trafic de droguri în vederea consumului propriu. Decizia Tribunalului Prahova  nu este definitivă.

 

Judecătorii Tribunalului Prahova au decis o pedeapdă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru Cheloo. Ei au acceptat astfel pedeapsa propusă de procurori.

 

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare.

 

Surse judiciare au declarat că a avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziţii însoţit de avocat şi procurori, iar în urma acestei negocieri a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei iar Cheloo l-a semnat, iar în faţa judecătorilor, solistul a declarat că menţine acordul.

 

Termenul de încercare stabilit de judecători este de patru ani, perioadă în care, dacă acuzatul săvârşeşte o altă faptă penală, va executa şi cei doi ani de pedeapsă cu suspendare.

 

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat artistul la ieşirea din sala de judecată.








Sursa: digi24.ro