Conducerea CET Hidrocarburi răspunde acuzelor deputatului PSD Adrian Todor

Data publicare: Joi, 18 Mai, 2017 Total: 1970 accesari

Conducerea CET Hidrocarburi răspunde acuzelor deputatului PSD Adrian Todor

“Au fost făcute acuzații grave și nefondate cu privire la îndemnizațiile pe care membrii Consiliului de Administrație ale societăților SC CET Hidrocarburi SA și SC Centrala Electrică de Termoficare Arad SA ar urma să le primească. Îndemnizația de ședință pentru membrii C.A. nu s-a modificat semnificativ.

 

Anveloparea bugetară pentru Consiliul de Administrație a rămas aceeași ca anul trecut. Dovada faptului că aceste îndemnizații nu s-au mărit poate fi verificată în bugetele de venituri și cheltuieli pentru anul 2017.

Cifrele uriașe aruncate în spațiul public de către deputatul Adrian Todor sunt lipsite de adevăr, având ca scop discreditarea celor două societăți CET Hidrocarburi și CET Arad.

 

Cu această ocazie le solicităm deputaților contestatari să ne detalieze punctual demersurile pe care aceștia le-au făcut la București pentru sprijinirea sistemului de termoficare. Nu ne dorim să ajungem în situația critică din 2016 când unii consilieri locali au votat împotriva tuturor proiectelor de hotărâre a Consiliului Local Arad cu privire la bugetul pentru subvenția termică.


Citeşte şi: 
Adrian Todor: “Deşi CET-ul e falimentar, vor să dea indemnizaţii de 4.000 de lei membrilor CA”

 

 

În calitate de conducere a celor două societăți vom solicita informații periodice cu privire la activitatea parlamentarilor privind sprijinul de la Guvern pentru sistemul de termoficare. „



Director general executiv SC CET Hidrocarburi SA Arad, Victor Ciulean

Director general SC Centrala Electrică de Termoficare Arad SA, Matei Aurel



Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora