Campioni la judo de la CSS ,CSU Gloria Arad, prezenți la Grădinița Bambi, din Arad !

Data publicare: Marti, 16 Mai, 2017 Total: 1792 accesari

Campioni la judo de la CSS ,CSU Gloria Arad, prezenți la Grădinița Bambi, din Arad ! ARAD. În această săptămână, multe grădinițe și școli din Arad au ales această perioadă, pentru Săptămâna Altfel. Astăzi, cu această ocazie, campionii arădeni la judo, de la CSS,CSU Gloria Arad, au fost prezenți la Grădinița Bambi ! VEZI Galerie FOTO !

În Grădinița Bambi din Arad, în această săptămână se desfășoară "Școala Altfel". Astăzi, tema zilei a fost "Ziua Sportivă" , iar copiii au fost de dimineață în vizită la sala de gimnastică Emilia Eberle, iar după-masa, la grădiniță au venit în vizită Nagy Robert, Mraz Daniel și Mraz Dușan, campioni naționali și interaționali la judo, ( antrenori Arpad Nagy și Telechi Mihai) care au prezentat copiilor câteva tehnici ale acestui sport. Campionii le-au arătat copiilor și medaliile câștigate, lucru care i-a impresionat în mod deosebit pe cei mici.

De apreciat este faptul că, Aradul se poate mândri cu acest sport, judo, care în acest moment are mulți campioni naționali și internaționali, iar numele ARAD, a "călătorit" și "călătorește" peste hotare, iar antrenorii se pot mândri cu acest lucru. De subliniat este faptul că acești antrenori, Telechi Mihai și Arpad Nagy sunt antrenori care pun mult suflet în munca lor, iar ei, TRĂIESC PENTRU JUDO, nu trăiesc din judo !