La o grădiniță din Arad a venit SMURD-ul ! AFLĂ Ce s-a întâmplat ! GALERIE FOTO

Data publicare: Miercuri, 10 Mai, 2017 Total: 9036 accesari

La o grădiniță din Arad a venit SMURD-ul ! AFLĂ Ce s-a întâmplat ! GALERIE FOTO ARAD. Miercuri dimineața, la o grădiniță din Arad " s-a apelat la 112" ! Un reprezentant de la SMURD a răspuns prompt !

Miercuri dimineața, paramedicul Alexandru Nițu, reprezentant al ISU Arad a fost invitat la Grădinița P.P "Bambi" din Arad, pentru a desfășura o activitate împreună cu preșcolarii, pe tema :" Alo, 112? " . 

Paramedicul Alexandru, " Alex" cum îi spun copiii, este în primul rând un om cu suflet mare, care a dorit să-i învețe pe copii ( este și un bun pedagog) , CE anume și CUM trebuie să facă, în caz de urgență : incendiu, accident, lovire. Micuții și-au luat "roluri" de pompieri, polițiști, doctori, paramedici Smurd . Alex, le-a prezentat copiilor mai multe situații în care este nevoie să se apeleze la 112, dar a și subliniat faptul că NU ESTE VOIE să se joace, apelând la acest număr.

Copiii au fost fascinați să învețe astfel de lucruri, care, în orice moment le pot salva viața. De apreciat este și faptul că astfel de oameni, precum paramedicul Alexandru Nițu, desfășoară  asemenea activități pentru, și împreună cu copiii.