UPDATE ora 23:00 ! Copil de 1 an și 8 luni căzut în fântână !

Data publicare: Marti, 25 Aprilie, 2017 Total: 2636 accesari

UPDATE ora 23:00 ! Copil de 1 an și 8 luni căzut în fântână !

Un copil a căzut în fântâna din curtea casei, marți 25 aprilie în jurul orelor 10:00, când copilului i s-a făcut sete ! AFLĂ care este starea copilului !


UPDATE 23:00 Copilul a fost salvat dupa 11 ore, în care a stat cu jumătate de corp în apă. Micuțul a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat în capitală. El a fost scos cu tijele unui echipament experimental. La acțiunea de salvare a copilului au participat 40 de pompieri. 

UPDATE 19:10 Mama băiețelului care a căzut în puț, însărcinată în 9 luni, a fost dusă de urgență la spital, iar în urmă cu câteva minute , femeia a născut . 

UPDATE ora 17.00 pentru salvarea micuțului se intervine cu două buldoescavatoare pentru săparea în jurul fântânii. Copilul este speriat și nu știe să se cațere singur pe cordelinele pompierilor. Se pune în calcul și varianta demolării puțului până la nivelul unde este blocat cel mic. Mama copilului însărcinată în 7 luni este sub atenta supravevhere a medicilor. Copilul este blocat de mai bine de șapte ore, iar zeci de pompieri depun eforturi mari pentru salvarea lui.


Marți dimineața, în localitatea Balta Sărată din județul Teleorman, un copil se afla în curtea casei în momentul în care i s-a făcut sete și a luat un scăunel, pe care s-a urcat și s-a aplecat asupra puțului. În acel moment, copilul a căzut în fântâna care este foarte îngustă și adâncă de 16 metri.


La această oră, când scriem această știre, copilul de nici doi ani se află încă în fântână, iar echipele de intervenție se chinuie să-l scoată pe copil. Salvatorii introduc permanent oxigen în puț, astfel încât micuțul să nu intre în inconștiență. Deasemenea, salvatorii au și tunuri de aer cald, pentru a evita intrarea în hipotermie a copilului.

Băiețelul este monitorizat permanent și cu o cameră video ce a fost coborâtă la nivelul la care este copilul. El nu se află în apă.