Un loc 5 meritat la final de sezon

Data publicare: Duminica, 23 Aprilie, 2017 Total: 3413 accesari

Un loc 5 meritat la final de sezon

Sâmbătă după-amiază, în „Polivalenta” din Arad, fetele lui Bogdan Bulj au jucat ulktimul act al sezonului 2016-2017 din Liga Naţională de baschet feminin în compania celor de la  Phoenix Galaţi.

 

Sezonul 2016-2017 din baschetul feminin românesc s-a încheiat pentru Univ. Goldiș ICIM odată cu acest meci,  arădencele s-au impus cu 67-48 și, astfel, au obținut locul 5 la finalul campionatului.

 

Echipa de pe Mureș nu a avut emoții în confruntarea cu Phoenix, formație ce a venit la Arad cu doar șapte jucătoare. Au fost trei sferturi controlate autoritar de elevele lui Bogdan Bulj, sârbul întroducând în ultimele 10 minute și jucătoarele mai puțin folosite.

 

Stroman a avut o prestație excelentă în acest meci, reușind performanța de a aduna cel de-al 13-lea double-double în acest sezon. Americanca a acumulat 23 de puncte și 15 recuperări în cele aproximativ 26 de minute petrecute pe parchetul Sălii Polivalente din Arad.

 

La sfârșitul confruntării, suporterii arădeni le-au aplaudat pe jucătoarele de la ICIM pentru ultima dată în acest sezon, invadând terenul pentru fotografii și autografe cu favoritele.

 

Pentru Univ. Goldiș ICIM Arad urmează o pauză lungă până la startul noului sezon, perioadă în care oficialii clubului împreună cu Bogdan Bulj vor lucra pentru construirea noului lot. Timp este destul, asta și pentru că ediția următoare de campionat va începe abia peste 5 luni de zile.