Ce se ştie despre atacul de la Paris ! A fost emis mandat de arestare pentru un al doilea suspect !

Data publicare: Vineri, 21 Aprilie, 2017 Total: 3481 accesari

Ce se ştie despre atacul de la Paris ! A fost emis mandat de arestare pentru un al doilea suspect ! ATAC TERORIST revendicat de ISIS. Ce se ştie despre atac !

Joi seara, 20 aprilie, cu trei zile înaintea unor alegeri prezidențiale, în jurul orelor 21:00, pe Champ Elysèe , Paris, teroristul şi-a oprit maşina în dreptul maşinii de poliție, a împuşcat mortal un polițist şi a rânit alți doi. Atacatorul a fost împuşcat mortal de forțele de securitate. 

Totul s-a întâmplat în fața unui magazin, iar o turistă a fost rănită uşor. Preşedintele Francois Hollande este convins că acesta a fost un atac terorist şi a convocat în această dimineață, la orele 9:00 (ora României) Consiliul de Apărare Națională.



Principalul suspect se pare că este un bărbat în vârstă de 39 de ani, pe nume Karim Cheurfi, un belgian care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Pe numele bărbatului, poliția a emis un mandat de arestare, iar potrivit mandatului, se pare că bărbatul a venit în Franța cu trenul , joi, din Belgia. În mandat există şi un avertisment cum că acesta este periculos , dar nu se ştie dacă este atacator sau doar un complice.