Fumătorii se bucură de un produs ce a apărut pe piață şi este permis în spațiile publice ! AFLĂ despre ce este vorba

Data publicare: Miercuri, 19 Aprilie, 2017 Total: 4053 accesari

Fumătorii se bucură de un produs ce a apărut pe piață şi este permis în spațiile publice ! AFLĂ despre ce este vorba

Noua lege care interzice fumatul în spațiile publice a revoltat mulți fumători, care pe timpul iernii au fost nevoiți să stea afară pentru a fuma o țigară. TOTUŞI, treaba a fost rezolvată într-un anumit fel ! AFLĂ despre ce este vorba !

Pe piață, cel puțin la noi în țară, au apărut de ceva timp, nişte dispozitive , care înlocuiesc țigările. Acest dispozitiv încălzeşte tutunul, nu îl arde, nu generează scrum sau fum, aşadar, fumătorii îl pot folosi şi în spațiile închise.


Totuşi, cei care folosesc acest dispozitiv, care are un încărcător portabil, sunt încă nedumeriți, dacă este mai bun, mai sănătos, decât țigările tradiționale. Tutunul este încălzit pe o lamă ceramică, până la temperatura de 300 de grade.

Dispozitivul se găseşte doar în anumite locuri, la un preț de 200 de ron, iar un pachet de țigări costă undeva la 19 ron. Avantajul acestor țigări este că nu lasă fum, scrum , poate fi fumat in spatiile închise şi necesită minim 5 minute ca şi timp, pauză între fumatul țigărilor. Pe piața din România există deocamdată doar 3 arome, în schimb, în alte țări se găsesc peste 100 de arome.