VIDEO- Pericol public pe Autostrada Soarelui ! Şoferii aflați în trafic, la un pas de tragedie !

Data publicare: Marti, 18 Aprilie, 2017 Total: 2638 accesari

VIDEO- Pericol public pe Autostrada Soarelui ! Şoferii aflați în trafic, la un pas de tragedie ! Un şofer ce se afla în trafic pe Autostrada Soarelui şi se iîndrepta spre Bucureşti, a filmat un alt participant la trafic care conducea inconştient ! 


În filmulețul prezentat se vede clar , cum un şofer, ce se afla la volanul unui Volkswagen, de culoare negru, cu numere CT- 11 -NON conducea de parcă ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Depăşea alte autoturisme, după care, punea frână brusc în fața lor. 


Şoferul care a filmat toată întâmplare ( felicitările noastre) avea în maşină şi minori, după cum se aude pe înregistrare. Doar o secundă a făcut diferența până la o tragedie, ce ar fi putut avea loc pe Autostrada Soarelui. Soferul care a filmat totul l-a şi "lăudat" pe bună dreptste pe şoferul teribilist :" Dobitocule...la poliție ajungi măh..! " 


În speranța că autoritățile vor vedea această filmare, nouă nu ne ramâne decât să vă avertizăm să evitați astfel de şoferi şi chiar să sunați la 112 despre problemele de acest gen, care apar in trafic destul de des.