Cu trenul sau cu avionul ? Românii sunt nevoiți să călătorească cu trenul, într-o aglomerație de nedescris ! VEZI ce noroc au avut cei care au ales avionul !

Data publicare: Joi, 13 Aprilie, 2017 Total: 1931 accesari

Cu trenul sau cu avionul ? Românii sunt nevoiți să călătorească cu trenul, într-o aglomerație de nedescris ! VEZI ce noroc au avut cei care au ales avionul !

Românii sunt obişnuiți să călătorească mult cu autoturismele proprii, şi puțini sunt acei care aleg avionul, ca şi mijloc de transport, rapid şi ieftin, în anumite perioade ale anului ! VEZI ce noroc au avut cei care au ales avionul !


Călătorii care au ales să meargă cu trenul acasă în această perioadă, în prag de Sărbători, au fost nevoiți să stea înghesuiți şi în picioare. CFR a promis că vor suplimenta vagoane în aceste zile, însă numărul călătorilor este mult mai mare decât se aşteptau.


Norocoşi ( unii)  au fost cei care au ales calea cea mai rapidă de transport : avionul. Vânătorii de reduceri au avut norocul să cumpere un bilet de avion Bucureşti - Italia, la doar 19 bani ! Ei presupun că a fost vorba de o eroare a unei companii low cost care a vândut bilete la 5 euro, doar că s-au suprapus şi alte reduceri şi astfel, oamenii au obținut un preț ridicol.





În realitate, lucrurile nu stau chiar aşa. De exemplu, acum, în perioada Sărbătorilor de Paşti, dacă vrei să pleci în Germania cu avionul, în aceste zile, cel mai ieftin bilet dus-întors de Timişoara -Dortmund costă 380 euro !


Aşadar, dacă este să călătoriți în aceste zile, trebuie să vă înarmați, fie cu nervi şi răbdare, fie cu mulți bani în buzunare !