Eusebiu Pistru: Numărul delgaților liberali arădeni trebuie recalculat! Este decizia conducerii centrale a PNL!

Data publicare: Joi, 13 Aprilie, 2017 Total: 1610 accesari

Eusebiu Pistru: Numărul delgaților  liberali arădeni trebuie recalculat! Este decizia conducerii centrale a PNL!

“Am primit răspunsul de la centru cu privire la sesizarea pe care am făcut-o referitoare la modalitatea de adoptare a deciziei privind norma de reprezentare și calculul numărului de reprezentanți la alegerile organizației județene a PNL Arad.
 

Așa cum am anticipat, Secretariatul General al Partidului Național Liberal a constatat că numărul delegaților și modalitatea de calcul făcute în filiala Arad nu sunt făcute conform statului PNL. Prin urmare decizia Colegiului Director de ieri este nulă. Norma de reprezentare a participanților la alegerile județene trebuie refăcută, luându-se în considerare cifrele pe fiecare unitate administrativ teritorială (UAT) în parte.
 

Doar prin respectarea statutului Partidului Național Liberal și a reprezentării corecte putem avea alegeri normale, democratice, statutare”a încheiat deputatul liberal Eusebiu Pistru.

 

Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora