Pe raft un preț, la casă, alt preț ! Culmea, mereu mai mare decât pe raft ! Greşeala nu-i mai ieftină !

Data publicare: Miercuri, 12 Aprilie, 2017 Total: 2610 accesari

Pe raft un preț, la casă, alt preț ! Culmea, mereu mai mare decât pe raft ! Greşeala nu-i mai ieftină ! TIMIŞOARA. Zilele acestea, un timişorean a dorit să facă un experiment, în veea ce priveşte prețul de pe rafturile unui supermarket cunoscut ! Mereu, alt preț, decât cel de la casă! Dar, niciodată nu-i mai mic.

Un bărbat din Timişoara, pe nume Cristian Brâncovan a dorit să facă un experiment, legat de prețurile produselor de pe rafturile supermarketul-ului Kaufland, şi prețurile de la casă. Bărbatul a cumparat un  balsam, la ofertă, a cărui preț era afişat la 17,99 lei, însă, când a ajuns la casă, timisoreanul a trebuit să plătească pe el, 19,99 de lei. Cu 2 lei mai mult. 

Matematic,  nu este greu să înțelegem diferența, însă, timişoreanul n-a înțeles de ce prețul de la casă, nu era acelaşi cu cel de pe raft. A doua zi, (între timp a semnalat problema, angajaților) omul s-a întors să cumpere acelaşi produs, tocmai pentru a face un experiment : s-a modificat prețul, ori ba. Surpriza bărbatului a fost ca prețul să fie "umflat" cu 2 lei mai mult, la casă, aşa cum era cu o zi înainte. Nimeni n-a luat măsuri.

Bărbatul a dorit să vorbească cu directorul de magazin, însă acesta a refuzat să dea explicații, deoarece era filmat intre timp. Atunci, omul a postat întâmplarea pe o rețea de socializare, unde a adunat peste 1 milion de like-uri.

Reprezentanții companiei Kaufland ulterior au precizat : " Ne cerem scuze pentru neplăcere a fost o eroare umană şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita şi preîntâmpina astfel de situații care dorim să nu se mai repete". 

Noi ne punem o singură întrebare : De ce astfel de "greşeli umane" sunt mereu în favoarea lor, al companiilor, şi nu a  clientului ? O fi o metodă de "infidelitate" ? Până la urmă, 2 lei nu-i o sumă mare, însă dacă facem un calcul simplu şi adunăm 2 lei la cel puțin 50 de persoane pe zi, ne dă fix 100 ron. Dacă adunăm cei 100 de ron, cu cele 30 de zile lucrătoare, de pe o lună, ne dă rezultat fix 3000 de ron. Am calculat, aşa, ca un simplu exemplu, pentru ca fiecare dintre voi să fiți atenți la preț ! Poate va întâlniți cu unul mai mare, decât cel de la casă .

Sursa foto: banatulazi.ro