Scene decupate din filmele lui Hitchcock într-un cartier din Lugoj

Data publicare: Miercuri, 12 Aprilie, 2017 Total: 1094 accesari

Scene decupate din filmele lui Hitchcock într-un cartier din Lugoj

Oamenii care locuiesc în cartierul Micro I din Lugoj, Timiş, încearcă de câteva luni să dea de cap unor întâmplări care le pun în pericol sănătatea fizică, dar mai ales cea psihică. Periodic, aceştia găsesc pe străzi găini moarte, iar până acum nimeni nu a reuşit să afle de unde vin păsările. Coşmarul a început încă din luna septembrie, a anului trecut, când a fost găsită o zburătoare moartă, iar alături, un sac întreg de organe.


Iniţial, oamenii s-au gândit că au de-a face cu vreun vecin fără toţi boii acasă, care a aruncat resturile de la găinile tăiate, însă recent cazurile au început să se înmulţească. La scurt timp dupa primul incident, două păsări moarte au fost aruncate chiar între flori, în parcul de vizavi de o grădiniţă,  altele au ajuns sub balcoanele oamenilor.
 

Revoltaţi, localnicii au alertat imediat societatea de salubrizare, de teamă că s-ar putea molipsi de cine ştie ce boli. În plus, speriaţi că zona ar putea deveni o groapă de gunoi, aceştia au făcut şi plângere la Poliţie, în speranţa că vor găsi ucigaşul de găini. Pe de altă parte, bătrânele mai superstiţioase au început să scuipe în sân şi să-l invoce pe Necuratul, mai ales că aceste păsări sunt folosite de multe ori în ritualuri de vrăjitorie.