Femeie gravidă în două luni, înjunghiată , pe stradă !

Data publicare: Miercuri, 12 Aprilie, 2017 Total: 2936 accesari

Femeie gravidă în două luni, înjunghiată , pe stradă !

BIHOR. O femeie gravidă vârstă de 32 de ani, însărcinată în două luni a fost înjunghiată de mai multe ori, de un bărbat. AFLĂ unde lucra femeia !


Tânăra lucra ca agent de colectare a ratelor pentru un IFN (care acordă credite pe termen scurt). Marți seară, femeia a ajuns la Roșiori, cu autoturismul de serviciu, pentru a încasa contravaloarea unei rate de la un client de sex masculin.
 

În momentul când bărbatul a ajuns lângă autoturismul de serviciu al femeii, acesta a înjunghiat-o cu un cuțit în torace și la mâini. Potrivit Bihon.ro se pare că bărbatul ar fi vrut şi să o înece pe femeie în canalul colector din apropiere, după ce a înjunghiat-o.
 

Câțiva marori au auzit strigătele femeii, iar agresorul ar fi luat-o la fugă. La faţa locului a ajuns un echipaj medical al Ambulanței Oradea. Victima a fost găsită în zona gării Roșiori. La spital starea femeii s-a stabilizat.
 

Principalul suspect, un tânăr în vârstă de 19 ani din Roşiori a fost reţinut marţi seara de poliţiştii bihoreni, la scurt timp de la producerea agresiunii, ce putea avea urmări tragice. Suspectul a fost plasat pentru 24 e ore în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Bihor. 
 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procuror Maria Cotrău, tânărul este acuzat de tentativă de omor.
 

Nu se știe încă motivul atacului, dacă tânărul a refuzat să își plătească rata sau a vrut să o jefuiască pe femeie, scrie Bihon.ro .