Imagini care pot afecta emoțional ! Un copil cu cancer, nu lipsea o clipă de lângă mama lui ! VEZI ce a făcut înainte să moară

Data publicare: Sambata, 08 Aprilie, 2017 Total: 4543 accesari

Imagini care pot afecta emoțional ! Un copil cu cancer, nu lipsea o clipă de lângă mama lui ! VEZI ce a făcut înainte să moară Un copil de numai 4 ani a murti pe 7 februarie a.c. , doborât de o boală cruntă: cancer. VEZI ce a făcut micuțul, cu doar câteva clipe, înainte să moară !

În 2015, Nolan Scully a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Părinții au fost devastați la aflarea veştii, însă micuțul, care pe atunci avea 2 ani, era plin de viață şi s-a dovedit a fi un luptător.

Pe data de 7 februarie a.c Nolan, aşa cum s-a obişnuit, stătea mereu lângă mama lui, de care nu se dezlipea. În momentul în care Ruth, mama baiețelului, s-a dus să facă un duş, micuțul a simțit că va muri şi s-a aşezat pe un covoraş, de pe podeaua de lângă baie, tocmai pentru a nu sta departe de ea.

Câteva clipe mai târziu, când mama s-a întors din baie, micuțul murise deja în patul lui. Mama s-a prăbuşit în pat lângă el, şi ca o minune, copilul a luat o gură de aer şi şi-a mai deschis ochii odată, cât i-a spus mamei :" Te iubesc mami" , după care i-a închis iar şi a plecat la îngeri.

Mama devastată de durere a postat pe o pagină de socializare, imaginile surprinse de camerele video, cu micuțul când s-a aşezat pe covoraş, fiind în viață, iar un minut mai târziu, covorul era gol, iar copilul murise.




Imagini cu Nolan şi mama lui, când era în viață !