UPDATE Accident pe DN7, Valea Mureşului din nou scena unui accident grav cu victime! (Galerie FOTO şi declaraţii)

Data publicare: Joi, 06 Aprilie, 2017 Total: 5566 accesari

UPDATE Accident pe DN7, Valea Mureşului din nou scena unui accident grav cu victime! (Galerie FOTO şi declaraţii)

ARAD: Cinci oameni, printre care şi doi copii, au fost răniţi joi seara,după ce şoferul unui autocar a intrat într-o depaşire riscantă. Accidentul a avut loc pe DN7, la 80 km de Arad. Autocarul a izbit în plin un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Toţi cei cinci pasageri din maşina au fost grav răniţi. Mai multe ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD au fost trimise la faţa locului , pentru a acorda primul ajutor celor răniţi.

 

Autocarul plecase din Brasov cu 28 de pasageri şi mergea spre Spania. La un moment dat, într-o curbă uşoară, soferul a intrat în depăşirea unui TIR, fără să ţină cont că afară plouase  iar carosabilul era umed. Din sens opus venea un autoturism care circula regulamentar, Şoferul autocarului nu a reuşit să efectueze manevra şi nici să revină  înapoi pe sensul său de mers, asa că autoturismul care rula regulamentar din sens opus a fost izbit în plin.

 

În maşina înmatriculată în Bulgaria se aflau doi bărbaţi, o femeie, şi doi minori, de 12si  respective de 16 ani. În urma impactului extrem de violent cu toţii au fost grav răniţi, Şoferul a fost transportat cu elicopterul la spital, iar femeia a fost resuscitată minute bune la faţa locului, iar apoi urcată în ambulantă. Copiii şi celălalt bărbat au fost şi ei transportaţi la spitalul de urgenţă din Arad cu alte salvări.

 

Pasagerii din autocar au scăpat nevătămaţi, dar au tras o sperietură groaznică. 




<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iHKTEY2ISe4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>