Modelul PSD Arad: Capra sătulă și varza întreagă!

Data publicare: Miercuri, 05 Aprilie, 2017 Total: 6424 accesari

Modelul PSD Arad: Capra sătulă și varza întreagă!

Într-un comunicat de presă, Anca Stoenescu, consilier PSD acuza administrația locală că le oferă membrilor CLM și angajaților Primăriei cursuri de formare profesională.
 

Doamnă dragă, știți cumva care este definiția ipocriziei?! Pe lângă cea oficială din Dicționarul explicativ al limbii române, mai putem defini ipocrizia și prin acțiunile dvs.
 

Vasăzică în perioada 07 august-17 august 2016 i-ați luat de mânuță pe colegii dvs din PSD, Cheșa, Buruc și Vărcuș și ați făcut o excursie la mare, pentru a participa în calitate de consilier municipal proaspăt uns pe funcție la cursurile de formare profesională oferite de Primăria pe care acum o blamați. De ce în vara anului trecut nu ați refuzat propunerea și nu ați strigat ca din gură de șarpe că aceste cursuri sunt scumpe, exotice și ilogice, cum ați făcut-o zilele trecute? De ce v-ați dus să vă bălăciți la mare pe banii municipalității când puteați foarte bine să vă plătiți dumneavoastră un curs de formare aici în Arad?! Vă întrebăm, retoric bineînțeles, câte ore ați participat, în total, la aceste cursuri de formare profesională și câte ore ați stat la plajă?!
 

Să înțelegem că anul trecut cursurile arădene nu vă erau pe plac, nu se ridicau la standardele dumneavoastră, și acum, după ce ați profitat de o deplasare la mare, totuși parcă merge și o defăimare penibilă, așa ca să mai acumulați capital politic!
 

Doamna Anca chiar (cacofonia este intenționată!) sperăm ca anul acesta, indiferent unde și când vor avea loc cursurile de formare profesională pentru consilierii municipali și funcționarii din Primărie să aveți decența și minimum de bun simț să declinați oferta, așa cum anul trecut au făcut-o alți consilieri! Ținând cont de faptul că dumneavoastră, în calitate de profesor ați votat împotriva investițiilor în educația arădeană, chiar nu sunteți cea mai în măsură persoană pentru a critica această inițiativă.   




Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora