ÎNGROZITOR ce au făcut un cuplu, chiar cu fiica lor !

Data publicare: Miercuri, 05 Aprilie, 2017 Total: 3770 accesari

ÎNGROZITOR ce au făcut un cuplu, chiar cu fiica lor !

ŞOCANT ! O fetiţă de numai 12 ani, a fost violată de tatăl vitreg, ATENŢIE, cu acordul mamei ! AFLĂ mai multe detalii !

 

Şocant este puţin spus, de neimaginat prin ce a trecut o biată copilă în vărstă de 12 ani. Copila a fost abuzată în mod repetat de tatăl său vitreg, deoarece acesta îşi dorea un copil, iar mama fetiţei era sterilizată, scrie Metro.

 

Animalul, cu chip de om şi-a bătut joc de fetiţă, chiar în locuinţa lor din Marea Britanie, unde copila locuia cu mama ei şi tatăl vitreg. Cel mai GROAZNIC este faptul ca ambii părinţi, în vârstă de 30 de ani îşi abuzau sexual fetiţa, cu scopul de a le oferi un copil. Se pare că mama fetiţei i-a cerut să accepte această cruzime, pentru a rămâne însărcinată cu tatăl vitreg,

 

Înainte de a supune copila la aceasta cruzime, chin, viol, ei s-au asigurat că fata este capabilă să poarte o sarcină. Cruzimea prin care trecea fetiţa a fost dezvăluită de către profesorii fetei. Aceştia, îngroziţi de trauma prin care trecea copila şi sarcina pe care o purta, au luat măsuri.

 

Copila a mărturisit că tatăl vitreg a violat-o şi a obligat-o să rămână însărcinată. „Propria mea mamă îmi cerea să nu mă opun...” sunt cuvintele îngrozite ale fetiţei.

 

Abuzul acestei fetiţe şi încercarea cuplului de a supune copila la chinuri, pentru a o folosi pe post de mamă surogat au fost aspre pedepsite de autorităţi. Bărbatul a primit 18 ani de detenţie, după ce şi-a recunoscut fapta, iar mama fetiţei a fost condamnată la 6 ani de închisoare, după ce a pledat vinovată pentru complicitate la viol şi abuzuri aplicate minorilor.

 

Din nefericire, şi în România sunt zeci de cazuri de acest gen, îndeosebi în sânul familiilor care nu au educaţie. Zeci de copii sunt abuzaţi, dar sperăm, ca aceste cazuri să fie făcute cunoscute, şi rugăm pe acei care cunosc asemenea cruzimi aplicate minorilor, să le facă cunoscute !