Marius Ţucudean a ieşit din Consiliul director al UTA-ei. În exclusivitate pentru Ghidul Arădean: Declaraţia lui Meszar Alexandru

Data publicare: Marti, 04 Aprilie, 2017 Total: 8431 accesari

Marius Ţucudean a ieşit din Consiliul director al UTA-ei. În exclusivitate pentru Ghidul Arădean: Declaraţia lui Meszar Alexandru

Site-ul arădean sportarad.ro publică pe pagina sa următoarea ştire care a fost trecută cu vederea în comunicatele oficiale ale clubului CS UTA Bătrână Doamnă:

 

Ceea ce se ştie de mai bine de un an de zile va fi certificat şi în acte la CS UTA Bătrână Doamna, ONG-ul sub care (încă) funcţionează echipa fanion a Aradului. Marius Ţucudean nu se mai identifică cu proiectul demarat în 2014 şi a decis să-şi retragă cei patru reprezentanţi pe care i-a avut în Consiliul Director. Oricum, omul de afaceri a încetat să mai finanţeze clubul fanion al Aradului de pe la începutul lui 2016, drept pentru care au şi existat la un moment dat întârzieri salariale importante către angajaţi, antrenori şi jucători.
 

La şedinţa de săptămâna trecută, Ţucudean a avut un monolog plin de critici la adresa celor care conduc destinele echipei fanion. S-a constatat că mai mult de jumătate din angajaţii clubului, fie că vorbim despre „oficiali” sau antrenori, nu sunt agreaţi de fostul mijlocaş al „roş-albilor”. Cumva, Ţucudean a pus o condiţie de genul „ori eu, ori voi”, dar cererea a fost oarecum deplasată atâta timp cât clubul se descurcă şi fără el de mai bine de un an de zile. Observând că este în minoritate, omul de afaceri arădean a acceptat să facă el pasul înapoi.
 

Aşadar, Alexandru Meszar şi echipa sa rămâne să se ocupe pe mai departe de destinele UTA-ei, având sprijin total şi de la Suporter Club UTA. După vânzarea lui Dennis Man la Steaua, dar şi încheierea unor contracte frumuşele de sponzorizare, clubul a devenit stabil din punct de vedere financiar. Bineînţeles, un ajutor important vine şi de la autorităţile locale pe bază de proiecte câştigate în sesiunile organizate la Primărie şi Consiliul Judeţean”.
 

Am ţinut să avem şi punctul de vedere al celor două părţi implicate (Ţucudean versus Meszar) precum şi al Suporter Club UTA.
 

Din păcate nu am primit, încă, opinia domnului Marius Ţucudean dar o aşteptăm cu interes deoarece s-a implicat, sentimental şi financiar, în viaţa noului club UTA BD care s-a străduit să parcurgă un drum anevoios din Liga judeţeană până în Liga a 2-a fiind, sezonul 2015-2016, la un pas de-a promova în prima Ligă.
 

Suporter Club Arad prin preşedintele Dani Proca ne-a declarat : ”Am căzut de acord că nu vom comenta. Singurii în măsură să o facă sunt chiar cei doi implicaţi. Mulţumim pentru înţelegere”.
 

Dar dl.Meszar Alexandru ne-a răspuns promt: ”Oficializarea ieşirii din club a domnului Marius Ţucudean s-a făcut la solicitarea dânsului, este o decizie privată pe care nu dorim să o comentăm. În schimb reamintim că în proiectul UTA a fost un factor foarte important, şi se datorează în mare măsură renaştera clubului,  promovările succesive din Liga a 4-a judeţeană în Liga a 3- a şi apoi în Liga a 2- a. Îl aşteptăm şi în viitor să fie aproape de club”.





A consemnat & Foto: Viorel Muscă