Accident cumplit produs de un tânăr de 19 ani! Două persoane au murit carbonizate. Şoferul a fugit de la locul tragediei!

Data publicare: Luni, 03 Aprilie, 2017 Total: 3443 accesari

Accident cumplit produs de un tânăr de 19 ani! Două persoane au murit carbonizate. Şoferul a fugit de la locul tragediei!

Accident cumplit duminică seara în localitatea timișeană Fibiș. Două persoane au murit carbonizate după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc.

 

Tragedia s-a produs după ce șoferul unui autoturism marca Audi, în care se mai aflau prietena lui și încă doi pasageri pe bancheta din spate, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat și a ieșit de pe carosabil.

 

S-a izbit puternic de un nuc și i-a distrus poarta unui localnic. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a luat foc. Șoferul și prietena acestuia au reușit să iasă din maşină  și au fugit de la locul accidentului. Nu la fel de norocoşi au fost pasagerii aflaţi pe bancheta din spate a autovehiculului, aceştia  au rămas  prinși între fierele contorsionate ale maşinii și au murit carbonizați.

 

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță. După stingerea incendiului, pompierii au descoperit cele două victime carbonizate.

 

Imediat după stingerea incendiului, polițiștii au pornit în căutarea șoferului și a prietenei lui. Pe tânără au găsit-o după câteva minute la ea acasa, cu ușoare lovituri la cap.

 

Șoferu, un tânăr de doar 19 ani a fost prins la doar o oră după producerea accidentului, pe una din străzile din Fibiș, acesta a fost dus la audieri.

 

Declaraţia şocantă a tânărului

 

Tânărul de 19 ani care a condus maşina morţii, a declarant poliţiştilor că a fugit de la locul tragediei pentru că s-a SPERIAT.  Acesta mai susţine că nu viteza ar fi cauza  accidentului, ci palma primită peste ceafă în timp ce conducea, după ce în maşină    s-ar fi produs o ceartă.
 

Una dintre victimele carbonizate este un minor de 17 ani, cealaltă victimă fiind o fată a cărei identitate încă nu a fost stabilită.

 

Şoferul va fi acuzat de ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.


Sursa: pressalert.ro











Foto: opiniatimisoarei.ro



Foto: opiniatimisoarei.ro