Tradiţii care te şochează! Vezi cum îşi păstrează virginitatea fetele din Africa!

Data publicare: Luni, 03 Aprilie, 2017 Total: 3853 accesari

Tradiţii care te şochează! Vezi cum îşi păstrează virginitatea fetele din Africa!

 

 

Africa este tărâmul practicilor sexuale bizare, iar din nefericire, multe tradiţii ajung să pună în pericol sănătatea multor femei.

Potrivit Daily Mail, 90% din tinerele de pe tărâmul african ajung să fie circumcise, încă din perioada adolescenţei. Mute fete ajung cu organele genitale mutilate, după ce clitorisul le este tăiat cu un cuţit, iar labiile cusute, cu excepţia unei mici porţiuni, care permite urinarea şi evacuarea menstruaţiei. Fetele raman cu labiile cusute până în noaptea nunţii, atunci când sunt descusute de către o moaşă sau direct de soţul lor, în timpul actului sexual.

Procedeul a devenit un lucru obişnuit în Africa, existând, astfel, femei care se ocupă special de circumcizia fetelor.

"Mai întâi mă joc puţin cu fata ca să-i câştig încrederea. Le conving apoi să-şi desfacă picioarele şi imediat observ locul pe care trebuie să-l tăi. Am cuţitul pregătit că să retez repede vârful clitorisului. Fetele încep mereu să plângă şi încearcă să-şi strângă coapsele. Presar nişte pudră pe rana, făcută după o reţeta secretă, cu puteri magice, că să se vindece locul mai repede, descrie Yo Fane procesul mutilării, care este făcută în numele tradiţiei", a povestit una din femeile renumite pentru astfel de proceduri.

Motivul pentru care se recurge la o astfel de practică este din dorinţa de a păstra fetele pure. Totodată, mulţi sunt de părere că fetele necircumcise ajung să îşi dorească să facă sex la fel de mult sau chiar mai mult decât bărbaţii, acest lucru fiind considerat ruşinos în comunităţile triburilor de africani.


"Fetele sunt tăiate că să rămână fidele bărbaţilor, întrucât organul lor sexual nu mai este acolo. Astfel, îţi aştepţi soţul acasă, iar sexul este doar pentru a face copii, nu pentru altceva. Femeile care nu sunt tăiate se uită după bărbaţi ca nişte prostituate”explică o femeie în vartă de 86 de ani dintr-un trib din Kenya.

În fiecare an sunt 3 milioane de victime noi, dintre care 700.000 locuiesc în Europa – 140.000 în Marea Britanie şi 100.000 în Franţa. 
An de antinere din Marea Britanie şi Franţa sunt trimise în Africa pentru a respectă o tradiţie veche de mii de ani: mutilarea genitală feminină.

Perioada vacanţei de vară coincide cu perioada în care se practică mutilarea genitală feminină
“Circumcizia este un festival important, la fel că şi Crăciunul. Uneşte oamenii. Se petrece, se bea şi se dansează”, spune o altă bătrână din sat care practică circumcizia. 

Unele comunităţi consideră chiar  o femeie nu poate  rămână însărcinată decât dacă a fost circumcisăBa mai multse consideră  dacă are clitoris nu poate face diferenţa întresoţul ei şi oricare alt bărbat şi  nu-şi poate controla emoţiile

“Dacă eşti tăiată, poţi să te transformi într-o femeie, pentru că nu mai există sânge rău în ţine.”mai spune o femeie. Victimele, tinere adolescente de 12-13 ani, sunt lăsate în dureri teribile şi suferă consecinţe pe toată durata vieţii

Leyla Hussein, 32 de ani, din Londraîşi aminteşte: Tot corpul tău este într-o durere cumplită. Am ţipat atât de tare încât mi-am pierdut vocea timp de câteva zile”.