Vise năruite pentru studentele de la ICIM, Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 59-73

Data publicare: Vineri, 31 Martie, 2017 Total: 3367 accesari

Vise năruite pentru studentele de la ICIM, Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 59-73

Studentele de la Univ Goldiş ICIM Arad n-au avut nicio şansă în faţa clujencelor, n-au reușit să producă surpriza în primul tur al play-off-ului, fiind eliminată de Universitea Cluj-Napoca, scor 59-73 (20-20, 10-17, 8-24, 21-12)
 

Arădencele au început mult mai bine disputa, cu un joc foarte bun pe partea de atac. Americanca Stroman a ieșit în evidență la finalizare, dar nici oaspetele nu s-au lăsat mai prejos. Echilibrul s-a menținut doar în primele 10 minute, apoi, clujencele au preluat frâiele întâlnirii din Sala Polivalentă.

 

ICIM-ul nu a mai avut reacție la atacurile adversarelor, sfertul 2 și mai ales al 3-lea fiind controlat cu autoritate de trupa pregătită de Dragan Petricevic. Suriya McGuire a avut cea mai slabă prestație a sezonului, deși a evoluat timp de 31 de minute pe parchet, primind multe apostrofări din partea fanilor fideli veniți să încurajeze formația favorită. Ultimul sfert s-a jucat mai mult pentru palmares, finalul celor 40 de minute consemnând eliminarea ICIM-ului din drumul spre semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin.

 

Până la urmă, ceea ce le rămâne de făcut fetelor lui Bogdan Bulj este să ridice capul şi să lupte pentru suporterii care și joi seara au fost la înălțime, sau chiar mai la înălțime decât favoritele lor.

  

Pentru arădence, sezonul nu s-a încheiat, după această dispută. Univ. Goldiș ICIM va juca pentru locurile 5-8, primul duel fiind cu învinsa din sfertul de finală dintre CSM Târgoviște și CSM Satu Mare.

 
 

Formații și marcatoare:
 

Arad: Stroman 18 (1×3), Hadzovic 12 (3×3), Karakasevic 9, Nagy 6, McGuire 6, Pasic 5, Demeter 3. 
Au mai jucat: Mercea, Moraru.

U. Cluj: Denson 18, Swainer 12 (1×3), Harrison 13 (2×3), Butulija 12 (2×3), Mandache 8 (1×3), Irimia 7 (1×3), Dixon 2. 
Au mai jucat: Sfârlea, Voica, Neagu

 


Sursă foto: totalbaschet.ro