Adrian Barbeș: “PSD să spună public de ce se opune ca Aradul să primească mai mulți bani pentru investițiile la Spitalul Județean și obiectivele din județ!”

Data publicare: Marti, 28 Martie, 2017 Total: 2784 accesari

Adrian Barbeș: “PSD să spună public de ce se opune ca Aradul să primească mai mulți bani pentru investițiile la Spitalul Județean și obiectivele din județ!”

Consilierul liberal, Adrian Barbeș le cere parlamentarilor PSD de Arad, Todor, Căprar, Tripa și Fifor, să comunice opiniei publice arădene sumele de bani pe care le-au adus de la București pentru investițiile de la nivelul județului Arad.
 

„Să aibă bărbăția să recunoască: au adus... ZERO! Din acești ZERO lei, obținuți pentru Arad de parlamentarii PSD, nu se poate face, evident, nimic, chiar dacă ei ne dau sfaturi despre cum ar trebui să îi investim.
 

Aradul are nevoie de investiții în spitale, drumuri și multe altele. Conducerea administrației locale și județene a solicitat sprijinul parlamentarilor PSD pentru a susține județul nostru, or parlamentarii PSD au votat împotriva amendamentelor pentru județul Arad! Acum, aceiași oameni, vin să ne facă morală. Asta explică, de fapt, competența și calitatea lor.
 

Dacă nu au fost în stare să obțină pentru Arad banii necesari, ne dau lecții despre ce ar trebui să facem. Ba ne mai și acuză aroganți că stăm cu mâna întinsă spre București, când de fapt Aradul este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul național și i s-ar cuveni să primească resurse bugetare mai mari decât județele PSD care nu dau, ci iau de la bugetul de stat! Sau nici cu asta nu sunt de acord pesediștii? Să o spună public!” susține Adrian Barbeș.
 

Adrian Barbeș le cere parlamentarilor PSD să facă abstracție de culoarea politică, să muncească în interesul județului Arad, să aibă proiecte pentru Arad, să aducă bani în județ pentru investiții, să pună umărul la dezvoltarea Aradului: „Chiar dacă știu că le cer degeaba, voi insista!”