Accident mortal pe şoseaua Arad-Oradea ! Un bărbat de 52 de ani a murit !

Data publicare: Luni, 27 Martie, 2017 Total: 6074 accesari

Accident mortal pe şoseaua Arad-Oradea ! Un bărbat de 52 de ani a murit !

Luni dimineața, în jurul orelor 10:00 a avut loc un grav accident de circulație, care s-a soldat cu decesul unui barbat în vârstă de 52 de ani. 

Pe DN 79 între Oradea si Salonta, în localitatea Leş, un bărbat de 52 de ani, din Oradea se afla la volanul  unei autoutilitare, pe direcția Salonta-Oradea, când, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren, care circula regulamentar. 



La volanul autotrenului se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Pocola, județul Bihor. Acesta, în urma accidentului s-a ales cu o contuzie toracică, iar medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale. 


Din păcate, şoferul din Oradea a suferit leziuni foarte grave în urma inpactului, iar medicii au constatat decesul acestuia.


Autoutilitara era încărcată cu butelii de oxigen, dar acestea erau goale, potrivit bihon.ro. Deoarece existau scurgeri de combustibil, pompierii militari au asigurat zona si au luat masuri specifice pentru prevenirea incendiilor






Foto sursa: infooradea.ro