Accident AUTO soldat cu victimă într-o intersecție din cartierul GAI! Vinovatul, amenințări la adresa FOTOREPORTERULUI!

Data publicare: Sambata, 25 Martie, 2017 Total: 7259 accesari

Accident AUTO soldat cu victimă într-o intersecție din cartierul GAI! Vinovatul, amenințări la adresa FOTOREPORTERULUI!

Accident soldat cu victimă în cartierul Gai, la intersecția străzilor Bogdan Voievod cu str. Fântânii. Din primele cercetări, de vină pare a fi şoferul autoutilitarei care a pătruns în intersecție cu viteză mare, fără a se asigura izbind din plin un atovehicul marca vw, care circula regulamentar.

 

 Deşi conştient, în urma coliziunii, şoferul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale fiind preluat şi transportat de urgență la spital de către un echipaj SMURD ajuns la fața locului .

 

Martorii oculari spun că şoferul vinovat circula cu viteză foarte mare pe o stradă pe care limita este de 30km/h.

Eram la stradă. Chiar mă miram cum conduce ca un bezmetic. Făcea slalom printre maşinile parcate pe carosabil. La ce viteză a avut, e o minune că oferul din vw a scăpat cu viață” a relatat un martor ocular pentru Ghidul Arădean.

 

 

In urma impactului puternic, autoturismul a fost proiectat înafara părții carosabile, existând riscul ca acesta să ajungă în canalul Bidi.

 

 

Soferul, amenintări la adresa fotoreporterului
 

Interesat mai degrabă de muşamalizarea cazului decât de starea victimei şi iritat de prezența reprezentantului presei, şoferul care a provocat accidentul i s-a adresat fotoreporterului din partea  GhidulArădean, amenințându-l că işi va pierde locul de muncă dacă face publice imaginile de la accident.
Sterge bă, pozele! Vezi ca nu ai voie să pozezi maşinile. Vrei să vezi că dau un telefon şi de mâine nu mai lucrezi acolo?! Te rezolv eu şi pe tine…

Ia uite bă, eu încerc să mă înteleg cu omul pe cale amiabilă şi vine ăsta să îmi strice…” au fost cuvintele şoferului care vorbea la telefon.

 

La câteva minute după sosirea echipajului de poliție, a apărut şi o maşină marca Mercedes, despre care martorii oculari spun că ar fi patronul şoferului vinovat.
Ca să nu fie deranjați de privirile curioşilor, acesta, împreună cu şoferul vinovat şi polițistul rămas la fața locului(pentru că celălalt a dematat în trombă), s-au retras pentru a avea o discuție mai „amicală”.

 

Nu ştim ce au avut aceştia de vorbit, însă un lucru este cert: atmosfera era una prieteneasca. Cât timp fotoreporterul G.A. a fost prezent la fața locului, şoferul vinovat nu a fost verificat cu aparatul etilotest.

 

Nu ne rămâne decât să sperăm că Poliția Română îşi va face datoria.