Victorie fără emoţii! Univ Goldiş ICIM Arad – CSBT Alexandria 79-50 (Galerie Foto)

Data publicare: Joi, 23 Martie, 2017 Total: 3673 accesari

Victorie fără emoţii! Univ Goldiş ICIM Arad – CSBT Alexandria 79-50 (Galerie Foto)

Fetele lui Bogdan Bulj a învins fără drept de apel, miercuri seara, în sala Polivalentă Victoria din Arad,  CSBT Alexandria în derby-ul pentru locul 7, cu categoricul scor de 79 – 50, iar după această victorie, Univ Goldiş ICIM Arad merge în play-off, unde vor întâni Universitatea Cluj.

 

Adevăraţii suporteri ai grupării arădene de baschet feminin nu puteau lipsi din „Polivalentă” de la confruntarea decisivă pentru ocuparea locului 7 înainte de play-off. Iar „panterele roz” ale Univ Goldiş ICIM au făcut legea pe parchet, îndeosebi în prima repriză, când şi-au asigurat un avantaj decisiv.Arădencele au pornit în forţă, mergând la victorie din primul minut, Hadzovic şi Stroman făcând din nou diferenţa.

 

A fost 13-0 (min. 4) şi 28-9 (min. 10), perioadă de timp în care tripleta Hadzovic-Stroman-Pasic au înscris din orice poziţie, în timp ce adversarele nu găseau drumul spre coş. Acelaşi scenariu şi în sfertul secund, până în min. 16 (47-14), după care a intervenit …relaxarea. De care (ne) vorbea, la pauză, preşedintele Marcel Urban. Iar de ce ne-a fost teamă nu am scăpat, dovadă parţialul de 0-10 (min. 26). Cu toate eforturile arădencelor de a reveni, CSBT Alexandria a câştigat „sfertul” trei. Ultimele minute s-au jucat cu garda jos şi pe teren cu jucătoarele care au bifat mai puţine minute, dar chiar şi-aşa, elevele pregătite de Bogdan Bulj au păstrat mereu o diferenţă care nu poate pune la îndoială succesul.

 

Rozul le-a purtat noroc fetelor de la Univ Goldiş ICIM, urmează meciul cu Clujencele unde arădencele au şanşa revanşei după înfrângerea din cupă.
 

Formații:


ICIM Arad:
 Stroman 18, Hadzovic 18, Pasic 15, Karakasevic 10, Mercea 7, McGuire 7, Nagy 2, Demeter 2.

Au mai intrat: Moraru, Szocs

 

Alexandria: Bartee 13, Rule 11, Arnold 8, Mullings 7, Mihai 6, Grbic 5.
Au mai intrat: Podar, Enache, Manea



Fotoreportre: Radu Bulzan