Un bărbat şi-a dat foc în faţa serviciului de paşapoarte de pe strada Vicenţiu Babeş! (FOTO / VIDEO) EXCLUSIV

Data publicare: Luni, 20 Martie, 2017 Total: 6437 accesari

Un bărbat şi-a dat foc în faţa serviciului de paşapoarte de pe strada Vicenţiu Babeş! (FOTO / VIDEO) EXCLUSIV

ARAD. Luni, în jurul orelor 13.00, în faţa serviciului de paşapoarte şi înmatriculări auto de pe strada Vicenţiu Babeş, un bărbat de 45 de ani, din Galați şi-a dat foc. AFLĂ ce anume l-a împins pe bărbat la acest gest !


Bărbatul, nemulțumit de faptul că cei de la paşapoarte nu i-au eliberat un paşaport nou, deoarece nu deținea niciun act de identitate, şi-a dat foc.


La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Salvare, precum şi un echipaj al ISU Arad.

 

Deşi iniţial s-au purat discuţii cu bărbatul pentru a nu recurge la un asemenea gest, acesta a aprins bricheta şi şi-a dat foc, după ce iniţial s-a stropit cu benzină.

 

Poliţiştii prezenţi la fața locului, împreună cu pompierii militatri au folosit un stingător pentru stingerea flăcărilor.

 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, dar din fericire s-a ales doar cu nişte răni superficiale.


”La sosirea echipajului de pompieri, bărbatul stătea în fund pe stradă și se stropise deja cu benzină pe cap și pe haine. Avea în mână o brichetă și amenința că își dă foc. La un moment dat, a aprins bricheta. Colegii mei au intervenit imediat cu o pătură ignifugă și cu un stingător, victima fiind preluată în stare de conștiență de un echipaj medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, George Pleșca.