Abracadabra la Atrium Mall

Data publicare: Sambata, 18 Martie, 2017 Total: 2157 accesari

Abracadabra la Atrium Mall

Anul acesta în luna Februarie și Martie organizatorii Atrium Mall Arad au inițiat campania „7 Zile de povește”. Evenimentul a vizat întreținerea copiilor timp de șapte duminici alături de povestitoarea Georgiana Elena Popan.
 

Duminică de duminică cei mici au asistat la un spectacol de poveste și au avut șansa să interacționeze între ei prin diferite jocuri. În 19 Martie, fiind ultima duminică a evenimentului, se pregătește o oră intensă de surprize. Cunoscutul magician din Abracadabra, Marian Ralea, va întreține atmosfera timp de o oră.
 

De data asta personajele principale vor fi chiar copii, având șansa să se transforme în super-eroii basmelor pentru o perioadă scurtă. “Judecata poveștilor” va fi locul care le va permite să urce pe scenă și să se confrunte cu cel rău, luptând împotriva duhurilor rele, forțelor  întunecate și temerilor. Magicianul va pune în valoare poveștile românilor de ieri și de azi.
 

În data de 19 Martie începând cu orele 17:00, cei mici și cei mari deopotrivă sunt așteptați la scena Atrium pentru a se bucura de o ultimă oprire de poveste.