Arădeanul Ovidu Hațegan a arbitrat partida retur dintre Juventus Torino și FC Porto din optimile de finală ale Champions League

Data publicare: Sambata, 18 Martie, 2017 Total: 3645 accesari

Arădeanul Ovidu Hațegan a arbitrat partida retur dintre Juventus Torino și FC Porto  din optimile de finală ale Champions League

Ovidu Hațegan a fost delegat să conducă la centru partida retur din optimile de finală ale UEFA Champions League, dintre Juventus Torino și FC Porto, care a avut loc pe 14 martie, pe Juventus Stadium din Torino, meci câştigat de torinezi cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Dybala, dintr-un penalty acordat corect de arbitrul român. Haţegan a dictat eliminare la Pereira pentru un henţ pe linia porţii şi automat lovitură de pedeapsă. În tur, italienii s-au impus în Portugalia cu scorul de 2-0. 

 

Hațegan a fost ajutat la linii de Octavian Șovre și Sebatsian Gheorghe, în timp ce adiționali au fost Radu Petrescu și Sebastian Colțescu. Al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac. În acest sezon, Hațegan a mai arbitrat trei partide în UEFA Champions League, toate în faza grupelor: Barcelona – Celtic 7-0, Basel – PSG 1-2 și Napoli – Dinamo Kiev 0-0. 




Sursa: FRF.ro


NOTĂ: Stire rectificată, Titlu iniţial: "Arădeanul Ovidu Hațegan va arbitra partida retur dintre Juventus Torino și FC Porto din optimile de finală ale Champions League"