Execuţie ca în Sicilia la Oradea, o femeie împuşcată mortal, iubitul acesteia în stare gravă

Data publicare: Miercuri, 15 Martie, 2017 Total: 5223 accesari

Execuţie ca în Sicilia la Oradea, o femeie împuşcată mortal, iubitul acesteia în stare gravă

Alertă de gradul zero în Oradea. Un bărbat e căutat de sute de poliţişti după ce a împuşcat doi oameni. Supărat că a fost părăsit de iubită, acesta şi-a făcut dreptate cu arma. A răpit-o şi a împuşcat-o pe faţă şi a abandonat-o. Poliţiştii îl caută acum pe atacator şi au făcut filtre la toate ieşirile din oraş.

 

Fata a fost găsită moartă în maşina în care fusese urcată cu forţa. Victima a fost găsită împuşcată în cap, iar maşina abandonată pe marginea drumului. Atacatorul este căutat în continuare de poliţie, după ce l-a împuşcat şi pe prietenul femeii.

 

Nici iubitul victimei în vârstă de 42 de ani, nu a scăpat de furia agresorului, acesta a fost împuscat în plină stradă, agresorul nimerindu-l în omoplat. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă, unde a intrat direct în operaţie.

 

Conform declaraţiilor martorilor, agresorul (fostul iubit), a venit să-I aducă un buchet de flori, aceasta a coborât din bloc pentru a se întâlni cu “fostul”, însă nu a venit singură, a fost însotită de actualul iubit. Situaţia a degenerat la început verbal, iar când s-a ajuns în punctul critic, agresorul, orbit probabil de gelozie, şi nesuportând gandul că fosta iubită este cu alt bărbat, a scos pistolul şi a tras către “rivalul” în dragoste, apoi a forţat-o pe fată să urce în maşina lui şi a demarat în viteză. Ulterior, a ucis-o cu sânge rece.


Notă: imaginea reprezentativă are doar rol asociativ-comparatistic – nu este de la locul și din momentul evenimentului.

 


Sursa: Stiripesurse.ro