Gimnastul arădean Adelin Kotrong, la startul Cupei Mondiale din Baku

Data publicare: Marti, 14 Martie, 2017 Total: 3167 accesari

Gimnastul arădean Adelin Kotrong, la startul Cupei Mondiale din Baku

Gimnastul arădean se află în delegaţia României pentru Cupa Mondială de gimnastică artistică din Baku (Azerbaidjan), competiţie programată în perioada 16-19 martie.
 

Kotrong va concura la sol şi sărituri, în ceea ce se vrea o repetiţie utilă înaintea Europenelor din 19-23 aprilie, de la Cluj-Napoca. Alături de sportivul de la CSM Arad, din lotul tricolor mai fac parte Cătălina Ponor şi Anamaria Ocolişan, la feminin, respectiv Cristian Bataga, Alexandru Ursache, Vlad Nistor şi Ioan Cotuna, la masculin. Aflat încă de la începutul anului la Bucureşti, unde s-a pregătit alături de lotul naţional, Adelin Kotrong revine spectaculos în circuitul competiţional.
 

Vicecampion european de juniori în 2010 şi medaliat cu bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European, gimnastul arădean mai are în acest an două competiţii majore, Universiada din Korea, din august şi Mondialele de la Montreal, în octombrie. Kotrong a fost descoperit, la Arad, de antrenorul Eugen Căţean, care acum e şi arbitru internaţional la cel mai înalt nivel, urmând să poată oficia şi la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice.