Utilizatorii Facbook îşi pot pune steagul ţării peste poza de profil. Ție ți-a apărut?

Data publicare: Luni, 06 Martie, 2017 Total: 4631 accesari

Utilizatorii Facbook îşi pot pune steagul ţării peste poza de profil. Ție ți-a apărut?

Facebook permite acum utilizatorilor să îşi exprime sentimentul naţionalist prin adăugarea steagului naţional peste poza propriului profil.
 

Reţeaua de socialiyare Facebook a introdus de o perioadă de timp facilitatea “Profile Frames”, care permite utilizatorilor să adauge pe poza de profil diferite cadre, mai exact, acestea pot fi folosite pentru a aplica diverse elemente peste poza de profil.

 

 

 

Din Decembrie 2016, Facebook are în galeria de cadre peste 200 de steaguri pe care utilizatorii le pot folosi pentru a le adăuga peste poza de profil. Acestea vor fi vizibile într-un colţ al pozei.

 

 

Opţiunea poate fi făcută atât în aplicaţia pentru terminale mobile, cât şi pe PC-uri. La aplicaţia de pe  telefonul mobil este suficient un tap pe poza de profil şi alegerea opţiunii “Frames” pentru a acces lista cu cadre disponibile,  pentru PC-uri poate fi accesată adresa facebook.com/profilepicframes în acelaşi scop.


 

 

În cazul în care steagul României nu apare automat în lista de cadre, acesta poate fi localizat printr-o simplă căutare după numele ţării.