Veste bună pentru cei care doresc să îşi cumpere o maşină! Timbrul de mediu va fi înlocuit!

Data publicare: Joi, 23 Februarie, 2017 Total: 2104 accesari

Veste bună pentru cei care doresc să îşi cumpere o maşină! Timbrul de mediu va fi înlocuit!

Daniel Constantin, Ministrul Mediului, a anunţat marţi, că autorităţile vor prezenţa în curând, o alternativă a Timbrului de Mediu, alternativă despre care acesta a declarat că va fii ” un sistem modern, european pe care l-am gândit, astfel încât să fie toată lumea mulţumită şi să ne atingem obiectivele de mediu ”.
 

Ministrul a declarat că îşi doreşte că românii să trăiască într-un mediu cât mai curat, motiv, pentru care,împreună cu alte instituţii ale statului, lucrează în momentul de faţă, la un sistem modern, prin care cetăţenii să nu fie taxaţi suplimentar,dar în acelaşi timp, să se asigure că vor fii autoturisme mai puţin poluante. Ministrul a dat asigurări că într-o săptămâna va revenii cu mai multe detalii în ceea ce priveşte Timbrul de Mediu, şi noul sistem la care lucrează.
 

Daniel Constantin, a mai precizat şi de alte programe pe care doreşte să le implementeze prin Ministerul Mediului : “Rabla Plus”(privind achiziţionarea de maşinii electrice), “Casă Verde Plus” ,“ Rabla pentru Electrocasnice” şi “Şcoala Verde”.