Comentarii haluncinante pe Facebook ale unui consilier local municipal PSD din Arad

Data publicare: Duminica, 05 Februarie, 2017 Total: 3646 accesari

Comentarii haluncinante pe Facebook ale unui consilier local municipal  PSD din Arad



Anca Stoenescu, consilier local municipal din partea PSD Arad, face câteva comentarii pe pagina domniei sale de Facebook, cel puţin ciudate în legătură cu protestatarii care au ieşit cu copiii în stradă.

 

Pe una din postările sale, are la un moment dat un comentariu care ne-a atras atenţia, în aceste zile urmărind aşa cum este normal, reacţiile liderilor politici locali la evenimentele care sunt în stradă.

 

Mai exact domnia sa face următoarele afirmaţii:

“articolului 27, aliniat (4) al Legii 272/2004 care spune: „Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.” 
Conform aceleiași legi nerespectarea prevederilor art. 27 alin. (2)-(4) este contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei de către poliție.”

 

 

Cu alte cuvinte, înţelegem că, doamna consilier PSD Anca Stoenescu, consideră că părinţii care au venit cu copiii la proteste, au abuzat de acestia şi că sunt pasibili de o amendă din partea Poliţiei cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei? Căci asta se întelege din acest comentariu, iar dacă am înţeles corect acest comentariu al cosilierei PSD, Poliţia română nu şi-a cam făcut treaba la aceste proteste din moment ce nu a amendat niciun părinte?

 

Tot domnia sa mai spune într-o dispută cu un internaut, în aceeaşi discuţie “aprinsă” şi plină de patimă:


“ți-ai duce copilul seara intre 5000 de persoane? Intre ei au fost si cei care ne-au amenințat si înjurat pe Facebook? Te cunosc si nu cred ca ai putea sa comiți o asemenea imprudenta. Ți-ai duce copilul la -5grade, numai de dragul de a transmite emoție?




În acest comentariu, lucrurile sunt şi mai clare, aceeaşi doamnă consilier PSD, consideră că, toţi cei care au venit în toate aceste zile la uriaşele proteste din ţară, au adus aceşti copii cu un motiv extrem precis, si anume: Să creeze emoţie!

 

 

 

No comment


Sursa: Facebook